Naši zaposlitveni partnerji

Uspešna podjetja, ki so se pridružila programu BusinessClass®, so se zavezala, da bodo mladim talentom omogočila pridobitev ključnih znanj, izkušenj in veščin za uspeh v poslovnem svetu.

Postanite partner programa BusinessClass®

Si želite v vaše podjetje pridobiti ambiciozne mlade zaposlene, ki bodo ustvarjali dodano vrednost za vaše podjetje in v prihodnosti zasedli odgovornejše funkcije?

HS PLUS d.o.o.

HS PLUS je ena najhitreje rastočih e-trgovin v Evropi. Osredotočeni so na razvoj procesov in infrastrukture. Njihov cilj je zagotoviti temeljito operativno podporo spletnim prodajalcem in jim pomagati, da učinkovito dosežejo več lokalnih kupcev.

Hisense Europe

Hisense Gorenje Europe d.o.o.

Hisense Europe je del velikega mednarodnega podjetja Hisense z več kot 100.000 zaposlenimi in več kot 50-letno tradicijo. Deluje v 4 industrijskih panogah in so prisotni v 160 državah sveta. Med redkimi se lahko pohvalijo s celovito ponudbo gospodinjskih aparatov in zabavne elektronike. Imajo močno evropsko proizvodnjo in lasten razvoj izdelkov – 3 proizvodni in 4 R&D centri ter 27 poslovnih enot. S 4 prepoznavnimi globalnimi znamkami: Hisense, Gorenje, Asko in Toshiba ter številnimi lokalnimi nagovarjajo različne segmente uporabnikov. Razvijajo tehnološko napredne inovacije za izboljšanje kakovosti življenja. Prizadevajo si ustvarjati najboljše pogoje za zaposlene in jim nuditi zanimive priložnosti za njihovo poklicno in osebnostno rast. Še posebej pa podpirajo mlade pri uresničevanju njihovih inovativnih idej.

Petrol d.d.

Petrol d.d., Ljubljana je največje slovensko podjetje po prihodkih in največja slovenska energetska družba. S svojimi podjetji so prisotni v 10 državah in delujejo na področjih prodaje energentov in trgovskega blaga, na področju energetskih in okoljskih sistemov ter pri trgovanju z električno energijo. V podjetju čutijo posebno odgovornost do svojih zaposlenih, kupcev, dobaviteljev, poslovnih partnerjev, lastnikov in družbe kot celote.

Zavarovalnica-Triglav_LOGO-Vertical_CMYK (1)

Zavarovalnica Triglav d.d.

Zavarovalnica Triglav (ZT) je vodilna slovenska zavarovalnica, ki z več kot 120-letno tradicijo upravičuje zaupanje strank in drugih deležnikov. ZT je matična družba Skupine Triglav, ki zaposluje več kot 5300 ljudi, slednja pa je največja zavarovalno-finančna skupina v regiji Adria in ena vodilnih v jugovzhodni Evropi. Prisotni smo na sedmih trgih in v šestih državah, v širšem mednarodnem okolju pa nastopamo prek partnerskega povezovanja s tujimi družbami za zavarovalno posredovanje, zastopanje in pozavarovanje. Sledimo smeri krepitve sodobne, digitalne in dinamične zavarovalno-finančne skupine, ki ostaja vodilna tako v Sloveniji kot v širši regiji.

ODPRTE POZICIJE:
>> Aktuar (m/ž)

leasego-logo_2

NLB Lease&Go d.o.o.

Družba NLB Lease&Go d.o.o. je del NLB Skupine, najbolj priznane bančne skupine v regiji, z edinstvenim položajem in strateško osredotočenostjo na izbrane trge JV Evrope. Z dejavnostjo leasinga so trenutno prisotni v Sloveniji, Srbiji in Severni Makedoniji. NLB Lease&Go spreminja percepcijo leasing storitev na domačem in tujem trgu z usmerjenostjo k razvoju ponudbe tudi izven okvirjev klasičnega leasinga in z vizijo prispevati k razvoju mobilnosti v širšem smislu v celotni regiji JV Evrope. Čeprav delujejo v finančni industriji, so po kulturi precej bližje start-up mentaliteti z razvijanjem vedno novih rešitev, prav tako pa z velikimi ambicijami in z rastjo.

Impact HUB Ljubljana

Impact Hub Ljubljana

Impact Hub Ljubljana je del globalne mreže Impact Hub, ki združuje prostore za delo, gradi skupnost in izvaja programe za spodbujanje inovacij ter podjetništva s pozitivnim družbenim in okoljskim vplivom.

Impact Hub se nahaja v prostorih bivše Borze v Ljubljani in ponuja coworking prostor, ki je primeren za posameznike, startupe in organizacije z vizijo družbene odgovornosti. Poleg tega organizira različne dogodke, delavnice in mentorstvo, ki spodbujajo ustvarjalnost, sodelovanje in trajnostni razvoj.

V Impact Hubu Ljubljana se povezujejo ljudje z različnih področij, ustvarja se sinergija ter omogoča rast in razvoj inovativnih podjetniških idej.

EYCA-evropska-mladinska-kartica-2

Evropska mladinska kartica

Evropska mladinska kartica (EYCA) je vodilna organizacija, ki v Sloveniji uspešno združuje in podpira več kot 100 tisoč članov. EYCA izdaja mobilno aplikacijo, ki omogoča enostaven dostop do ekskluzivnih ugodnosti, popustov in priložnosti za mlade.

Evropska mladinska kartica sodeluje v Sloveniji z vidnimi podjetji, kot so Spar, Wolt, A1, Big Bang, Mladinska knjiga in drugi, ter zagotavlja raznolike ugodnosti na področjih nakupovanja, prehrane, zabave, potovanj in še več.

Z Evropsko mladinsko kartico mladi med 15. in 30. letom odkrivajo nove priložnosti, prihranijo denar in ustvarjali nepozabne trenutke.

Steklarna Hrastnik

Steklarna Hrastnik d.o.o.

V Steklarni Hrastnik že od leta 1860 prepletajo znanje, inovativnost in kreativnost v steklu. Velik poudarek dajejo zelenemu razvoju ob vrhunski proizvodni tehnologiji. Usmerjeni so v rast, razvoj in osebno zadovoljstvo zaposlenih. Gradijo dobre odnose, s katerimi skupaj uresničujejo strateške usmeritve in sledijo njihovemu poslanstvu in viziji – biti najbolj trajnostno podjetje za proizvodnjo luksuzne steklene embalaže iz enega najčistejših stekel na svetu.

Steklarna Hrastnik je ugleden globalni poslovni partner pri razvoju in proizvodnji vrhunske specialne steklene embalaže v najvišjem kakovostnem segmentu pijač. Izdelujejo tehnično najzahtevnejše izdelke iz enega najčistejših stekel na svetu. Na enem mestu ponujajo celovit nabor storitev – od ideje, oblikovanja, razvoja, proizvodnje steklenih izdelkov, grafičnega dizajna za dekoracijo in izvedbo dekoracije do logističnega servisa. Pri tem zagotavljajo prilagodljivost, odzivnost ter odličnost storitev in rešitev po meri kupca.

dzu_triglav_skladi

Triglav Skladi d.o.o.

V Triglav Skladih že skoraj tri desetletja sooblikujemo trende na področju upravljanja premoženja, kjer so naše glavno vodilo naše stranke, katerim želimo uresničiti dolgoročne naložbene cilje. Z izkušnjami in strokovnostjo jim želimo ponuditi optimalne rešitve za premišljene in donosne naložbe. Velik poudarek namenjamo pogledu naprej, digitalizaciji, trajnost pa želimo vpeljati v vsak košček našega delovanja. stalno izpopolnjevanje v prodajnih veščinah ter vrsto drugih ugodnosti.

LICILA-SI-2

Ličila.si - PINK PANDA,
Konverzija d.o.o.

Spletna trgovina na segmentu B2C, ki je prisotna na 10 evropskih trgih (SI, HU, HR, CZ, SK, IT, DE, RO, BG, PL). Njihov glavni cilj je, da stranka dobi najboljšo možno ponudbo - kvalitetne makeup in skincare izdelke po zares ugodni ceni. Zato vseskozi razvijjajo različne paketne ponudbe, izdelke pod svojimi blagovnimi znamkami, v portfelj pa vključujejo tudi vedno več drogerijskih znamk, s katerimi pripravljajo posebne ugodnosti za njihove stranke. Trenutno so v prenovi blagovne znamke (uplift look and feela), ki bo zajemala tudi prenovitev spletne strani in razširitev asortimana znamk.

Gradijo ekipo, ki bo ponesla brand na novo raven razvoja. Vse skupaj se je začelo iz dnevne sobe, ko sta ustanovitelja Gregor in Maja naročila prvo pošiljko Barry M šmink in lakov iz Velike Britanije ... zdaj jih je v ekipi 60, zaupa pa jim že več kot 1.700.000 strank po celi Evropi.

NLB-logo

NLB d.d.

NLB d.d. je prejemnica certifikata Top Employer, ki potrjuje odličnost v zagotavljanju delovnih pogojev za zaposlene. Banka je del NLB Skupine, vodilne bančne in finančne skupine v Sloveniji, z edinstvenim položajem in strateško osredotočenostjo na izbrane trge JV Evrope.

ODPRTE POZICIJE:
>> Skrbnik premoženja (m/ž)

mercator-logotip-positive-lezeci (2)

Mercator d.o.o.

Mercator je ena največjih gospodarskih družb v Sloveniji, v okviru Fortenova grupe pa deluje v celotni regiji Jugovzhodne Evrope. Primarna in najpomembnejša dejavnost Mercatorja je trgovina na drobno z izdelki vsakdanje rabe v gospodinjstvu, ki jo razširjajo s ponudbo dopolnilnih storitev. Mercator ni samo trgovec, ampak je platforma, ki povezuje zaposlene v Mercatorju, dobavitelje, kupce in lokalno okolje. Z dolgoročno strategijo do leta 2025 si prizadevajo ostati najboljši lokalni trgovec. Ponosno so del življenj ljudi že 70 let.

ODPRTE POZICIJE:
>> Pomočnik vodje blagovne skupine (m/ž)

termoshop

Termo Shop d.o.o.

Termo Shop je vodilno slovensko podjetje, ki je na trgu prisotno že 30 let. Specializirani so za razvoj, proizvodnjo, prodajo, montažo ter servis energijsko varčnih toplotnih črpalk visoke kakovosti in ostalih celostnih rešitev. Dolgoletna tradicija je rezultat izkušenih strokovnjakov, trdega dela, postavljanja stranke v ospredje.

Njihova zgodba izhaja iz misije, da ne samo sledijo, ampak tudi gradijo prihodnost. Da verjamemo v to, kar počnejo, najbolj pove dejstvo, da tudi sami živijo zgodbo o obnovljivih virih energije in energetski neodvisnosti. Predani so odličnosti, kar dokazuje Platinasto bonitetno odličje. V letu 2020 so postali tudi pooblaščeni ogrevalni partner Mitsubishi Electric. Sledijo trendom, in verjamejo, da energetska preobrazba zajema več kot le toplotno črpalko in sončno elektrarno.

Big-Bang-Logo

Big Bang d.o.o.

Podjetje Big Bang Slovenija s spletno trgovino in 16 trgovinami na slovenskem trgu predstavlja največjega ponudnika avdio-video izdelkov in računalništva s tržnimi deleži, ki segajo od 30 % pa vse do 60 %. Poleg vodilnega položaja na omenjenih trgih pa podjetje sodi tudi med večje ponudnike izdelkov bele tehnike in malih gospodinjskih aparatov.

Big Bang goji delovno okolje, ki spodbuja timski duh, angažiranost, dosežke in opolnomočenje zaposlenih. Vzgaja kulturo izzivanja in sprejemanja sprememb. Zaposlene podpirajo pri doseganju polnega potenciala, s čimer pospešujejo tudi razvoj in rast celotne družbe.

Skupaj ustvarjajo njihov slogan Big Bang UAU. Zaposleni so poleg stimulativnega nagrajevanja deležni tudi nefinančnih ugodnosti. Poleg neposrednega stika z novimi tehnologijami in digitalizacijskimi trendi, imajo možnost vključevanja v inovacijske, razvojne projekte, zanimiv delovni prostor, stalno izpopolnjevanje v prodajnih veščinah ter vrsto drugih ugodnosti.

setce_novi

SETCCE d.o.o.

Podjetje SETCCE d.o.o. je vodilna družba za e-poslovanje na slovenskem trgu. Podjetje uporabnikom omogoča visoko tehnološko digitalizacijo poslovanja. Ekipa strokovnjakov zagotavlja uporabnikom prijazno podpisno tehnologijo in ustvarja trende na področju digitalnih transakcij in e-podpisovanja.

logotip_grad

GRAD d.d.

Družba GRAD d. d. sodi med vodilna slovenska podjetja na področju razvoja, trženja in vzdrževanja poslovnih programskih paketov za računovodstvo in vodenje poslovanja. Svoje napredne rešitve podjetje razvija že več kot 35 let. Pestro paleto programskih rešitev, poimenovanih po reprezentativnih slovenskih pojmih, sestavljajo standardizirani in medsebojno povezljivi programi za finančno, računovodsko in materialno spremljanje poslovanja.

Želite postati partner programa BusinessClass®?

Si želite v vaše podjetje pridobiti ambiciozne mlade zaposlene, ki bodo ustvarjali dodano vrednost za vaše podjetje in v prihodnosti zasedli odgovornejše funkcije?

Če želite več informacij o partnerstvu, izpolnite spodnji obrazec, in kmalu vas bomo kontaktirali.

Partnerji